• Rezervari la 0751 100 455

  Vă așteptăm cu drag!
 • 10 sfaturi ca să vezi viața ca la 10 ani

  1.Oriunde te afli sau mergi, uită-te în jurul tău şi conştientizează fiecare lucru care te înconjoară – copacii, florile, razele soarelui, oamenii, copiii, râsetele, sunetul discuţiilor, zgomotul bicicletelor şi a maşinilor, ciripitul păsărelelor. Copiii găsesc mediul înconjurător minunat şi stau minute în şir să vadă ce este în jur.

  2.Când treci printr-o dezamăgire, nu te supăra, ci priveşte înainte şi înţelege că fiecare eşec este o lecţie importantă de la viaţă. De fiecare dată când un copil cade, se ridică, se scutură şi continuă să se joace râzând.

  3.Arată-te curios când ţi se iveşte o oportunitate şi nu îţi fie frică să încerci ceva nou. Toţi copiii se implică în activităţi diferite care le aduc zâmbete şi care îi fac mai încrezători în propriile forţe.

  4.Râzi cât mai des posibil din orice. Râsul face mult bine pentru starea ta de spirit. Copiii sunt gălăgioşi pentru că se simt bine şi râd în hohote. Ia şi tu exemplu de la ei.

  5.Simte fiecare întâmplare prin care treci – o îmbrăţişare, un sărut, o adiere, ploaia, razele soarelui, orice cântec. Nu te mai feri de ploaie, zăpadă sau soare. Cei mici le văd ca nişte oportunităţi pentru a se distra pe cinste.

  6.Fă mişcare în fiecare zi – urcă şi coboară scările, mergi pe jos, fă jogging, joacă volei cu prietenii, mergi la dans. Copiii se joacă ore în şir pentru că se antrenează permanent prin mişcare.

  7.Simplifică lucrurile şi nu mai gândi negativ – ele par complicate şi grele pentru că aşa vrei tu să le vezi. Nu există lucru care să îi intimideze pe copii. Pentru ei totul este realizabil.

  8.Deconecteză-te de tehnologie şi fă excursii cu prietenii cât mai des. Pentru copii, prietenii şi familia sunt cei mai importanţi. Ei ar da orice ca să facă excursii departe de aglomeraţia oraşului.

  9.Fii sincer cu tine şi cu ceilalţi ca să trăieşti în armonie în fiecare zi. Sinonimul pentru copii ar trebui să fie sinceritate pentru că asta îi reprezintă pe ei. Tocmai pentru că sunt sinceri, le este atât de uşor să aibă prieteni buni.

  10.Bucură-te din plin de fiecare zi pe care o trăieşti pentru că asta face fiecare copil chiar şi atunci când îi este greu.

  Acestea sunt cele mai simple 10 sfaturi pe care ţi le pot da ca să vezi din nou viaţa la fel cum o vedeai atunci când aveai doar 10 anişori.

  Te rog frumos, pune accent pe valoarea, frumuseţea şi simplitatea vieţii! Vei avea numai de câştigat!

  Lasa un comentariu