• Rezervari la 0751 100 455

  Vă așteptăm cu drag!
 • Despre Noi

  Clubul Mămăruţelor a luat fiinţă din dorinţa unor părinţi grijulii de a le oferi prichindeilor un loc magic, intim, în care regulile sunt pe placul tuturor: distractie, veselie, culoare!

  Fie că se apropie ziua lor de naştere şi părinţii vor să fie una de neuitat, fie că năzdrăvanii au nevoie de un spaţiu suficient de mare pentru a-şi consuma energia, Clubul Mămăruţelor este locul ideal pentru a le face în cel mai sigur si distractiv mod !

  Clubul Mămărutelor se află in topul preferintelor pentru petrecerile de copii in Oradea, atat datorită cadrului exclusivist si intim pe care il propune copiilor si adultilor care ii insotesc, cat si multumită personalului nostru, mereu amabil si atent la nevoile fiecărui invitat.

  Vă punem la dispozitie o sală de petrecere pentru copii, colorată si plină de jucării, cat si o sală – restaurant elegantă si intimă, destinată părintilor si insotitorilor.

  In zilele insorite de vară, copiii se pot bucura de plăcerea jocurilor in aer liber,

  in noua noastră curte!

  20150807_115144_HDRSDC14750

  Petrecerile vor putea fi animate de personaje de poveste: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Hello KittyAlbă-ca-Zăpada, Printesa Sofia, Doctorita Plusica, Zana Fluturas, Mămărutza-Rutza si Clownul sau Clownita noastră, care se vor ocupa de buna dispozitie a micutilor petrecareti.

  Descoperiti meniurile noastre delicioase si proaspete, pentru copii si părinti, precum si optiunile speciale care, adăugate pachetelor de bază, vor asigura cea mai frumoasă petrecere pentru copiii Dumneavoastră!

  Clubul Mămărutelor vă stă la dispozitie si doar pentru inchirierea sălilor, dandu-vă posibilitatea de a vă concepe propriul meniu pentru copii si insotitorii lor.

  Vă asteptăm cu mare drag, pentru a petrecere impreună!