• Rezervari la 0751 100 455

  Vă așteptăm cu drag!
 • Termeni si Conditii

  Pentru ca prichindeii sa aibă parte de o petrecere de vis, părinţii sunt rugaţi să stabilească din timp toate detaliile la sediul Clubului Mămăruţelor.

  Rezervarea unei petreceri se face pe baza unui avans de minim 30% din costul estimativ. Aceasta se returnează numai în cazul în care Clubul

  Mămăruţelor este anunţat de anularea petrecerii cu cel puţin 10 zile înainte.

  Menţionăm că băuturile răcoritoare,alcoolice şi şampania necesară pentru petrecere se consumă exclusiv de la Clubul Mămăruţelor.

  Dacă micuţii invitaţi au vărste sub 3 ani, este de preferat ca unul dintre însoţitori să fie în permanenţă alături de el în spaţiul de joacă.

  Jucăriile şi dotările clubului sunt destinate copiilor între 3 şi 12 ani. În cazul în care doriţi să lăsaţi în grija noastră copilaşi sub 3 ani, vă rugăm să ne asiguraţi produsele necesare pentru ingrijirea lor. Pentru serviciul de babysitting, însoţitorul va prezenta C.I. şi va completa o declaraţie pe propria răspundere, cu datele personale şi numărul de telefon.

   

  SC Clubul Mămăruţelor Srl nu îşi asumă răspunderea pentru alte accidente decăt cele cauzate de numite defecţiuni ale ansamblurilor de joacă: playground cu topogan şi castel gonflabil.

   

  Orice afecţiune de sănătate a copiilor trebuie menţionată personalului nostru. Clubul Mămăruţelor îşi rezervă dreptul de a refuza în spaţiul de joacă micuţii care prezintă boli cu risc de transmitere.