• Rezervari la 0751 100 455

  Vă așteptăm cu drag!
 • Traieste viata prin ochi de copil!

  „Omul, oricâtă învăţătură ar avea, oricât de preocupat ar fi mereu de probleme serioase, trebuie ca – uneori – să se simtă ca un copil, să se poată bucura vesel, fără griji, ca un copil.” – Spiridon Melikian

  Ai trăit momente în care ai simţit nevoia să te opreşti pentru o clipă ca să te gândeşti ce ai fost şi ce ai devenit? Ai simţit vreodată cum timpul te schimbă şi te ţine ocupat cu tot mai multe dorinţe inutile? Ai vrut să dai timpul înapoi sau măcar să îl opreşti în loc?

  Sunt convinsă că ai trecut, inconştient sau conştient, cel puţin o dată prin aceste stări.

  Când eşti mic, vrei neapărat să creşti, să fii adult, să cucereşti lumea. Ai o sete imensă de a te afirma şi de a întoarce lumea în sus. Vrei ca toţi să vadă cine eşti tu cu adevărat şi câte poţi să realizezi. Îţi doreşti să fii mare ca să te joci cu prietenii tăi de dimineaţă până seara şi să nu te pună părinţii să dormi devreme.

  Când eşti mare, vrei să te întorci la copilăria ta pentru că te simţi stresat, prins de mâini şi de picioare de tot felul de probleme care nu îţi dau pace. Îţi aduci aminte cu nostalgie de momentele în care nu aveai alte griji decât să te joci cu prietenii tăi. Nu îţi era foame, sete sau somn. Erai fascinat de tot ce era în jurul tău. Îţi plăcea la nebunie să găseşti o baltă pe asfalt în care să sari cu putere şi să te stropeşti din cap până în picioare.

  Acum că ai crescut, ce faci? Te mai bucuri de ploaie, de fulgii de nea, valurile mării sau de razele soarelui?

  Ai uitat să reacţionezi cu bucurie la o ploaie de vară pentru că îţi este incomod să te uzi. Nu mai ştii să râzi în hohote când te loveşte un val la plajă pentru că nu dă bine din exterior. Nu te mai bucuri când ninge afară pentru că circuli greu cu maşina. Refuzi să te bucuri de razele soarelui pentru că ai impresia că pielea ta se arde.

  Oare este chiar aşa? Tot ce te înconjoară nu mai merită trăit cu bucurie? Este greşit să vezi viaţa cu ochi de copil?

  Ia exemplu de la toţi copiii pe care îi vezi zilnic şi ai să realizezi că ei sunt mai câştigaţi decât adulţii. Nu se stresează că nu au maşini scumpe, vile cu noua camere, celebritate sau conturile bancare pline.

  Ei nu se uită în curtea vecinului şi nu trăiesc în trecut. Mereu privesc înainte cu încredere chiar şi atunci când cad şi se lovesc. Cei mici îşi trăiesc viaţa cu zâmbete, râsete, fericire şi încredere.

  Mergi într-o duminică în parc şi uită-te la copiii care se joacă. Priveşte-i cu câtă pofta râd şi cât de fascinaţi sunt de natură, de iarbă, nisip sau de jucării. Uită-te în ochii lor şi ai să vezi numai sinceritate, încredere şi bucurie. Este minunat să trăieşti asemenea unui copil.

  Ştiu că nu este uşor să laşi la o parte grijile, problemele şi stresul. Nu uita sa-i faci viata fericita si plina de amintiri frumoase copilului tau sarbatorind evenimetele lui la Clubul Mamarutelor.

  Copilul este aidoma albinei care adună nectarul pentru a face miere. Copilul preface totul în miere.

  “Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant.” – Mario Puzo

  Lasa un comentariu